2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Lapkričio taurės 2011 nugalėtojas Viktoras Neliubinas

Lapkričio 19 d. Vilniuje, Bravarijos restorane Trakų klubo atstovai laimėjo 3 prizines vietas. Aukščiausią nugalėtojo titulą iškovojo puikiai žaidęs Viktoras Neliubinas, jis vyrų tarpe buvo pirmas. Trečias, pusfinalyje pralošęs Viktorui liko Rytis Šakys. Moterų tarpe Asta Juknienė kaip ir Rytis užėmė 3 vietą.


Moterys:
1. Vilma Armalienė - Vilniaus legionas
2. Vida Tumėnienė - Vilniaus legionas
3. Asta Juknienė - Buliaus akis
3. Irina Achrem - Apuokas

Vyrai:
1. Viktoras Neliubinas - Buliaus akis
2. Arvydas Dzimidavičius - Vilniaus legionas
3. Gintaras Tumėnas - Vilniaus legionas
3. Rytis Šakys - Buliaus akis

Už ketvirtukų ribų liko šie buliečiai: Irma Ivoškienė, Evelina Sabaitytė, Rimas Jončys, Darius Brokartas, Gintas Trakimavičius, Karolis Lučkovskis, Darius Kairaitis.

2011 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Lietuvos čempionatas 2011 Trakuose. Buriam komandas

Darts.lt paskelbė, kad šių metų Lietuvos smiginio čempionatas vyks "Akmeninėje užeigoje" Bražuolės kaime, Trakuose. Džiugi žinia mums - nereikės toli belstis, o ir dalyvių gausa tikiuosi galėsime pasigirti. Taigi pats laikas formuoti komandas. Skelbiu sąrašą dalyvių galėsiančių atstovauti čempionate "Buliaus akies" klubui. Prašau čia paminėtų asmenų iki lapkričio 25 d. pranešti apie savo galimybę dalyvauti čempionate, nes galbūt kai kuriems (-ioms) reikės užsakyti naujus klubo marškinėlius bei diskutuoti, reikšti nuomonę dėl komandų sudėčių (komandą gali sudaryti 4 vyrai ir 2 moterys arba tik 4 vyrai.). Mūsų klubas turi galimybę sudaryti net 3 komandas! Taip pat primenu, kad čempionato išlaidos (benzinas, startinis mokestis) bus dengiamos iš klubo lėšų.