2014 m. gruodžio 30 d., antradienis

2014 metų sezono uždarymo šventė



Nuoroda į albumą iš kurio galima atsisiųsti nuotraukas.
Nuotraukų autorius Darius Kairaitis.

2014 m. gruodžio 17 d., trečiadienis

Smiginio čempionato "Trasalis 2014" nugalėtojai ir geriausių pasiekimų autoriai

Klasikinio smiginio čempionatas "Trasalis 2014" baigėsi. Gruodžio 16 d. sužaistas paskutinis 38-tas etapas. Paskutinis etapas didelių pakeitimų galutinėje lyderių rikiuotėje nepadarė, tik vienintelė Marija Sologubaitė pagerino savo poziciją - iš 3 vietos šoktelėjo į  2 v. aplenkdama praktiškai visus metus jai nepasiekiamą Jekateriną Kuškovą.

Paskutinis etapas nepasižymėjo dalyvių gausa. Dalyvavo tik 9 žaidėjai. Gaila, kad paskutiniame etape nedalyvavo žaidėjai likę šalia pagrindinio reitingo nugalėtojų ketvertuko, tai Ugnius Jankūnas ir Gintas Trakimavičius. Kažkuris iš šių žaidėjų turėjo labai realius šansus užimti 4 - tą prizinę vietą, tuo labiau, kad ir Darius Brokartas tik keliais taškais juos lenkęs paskutiniame etape nedalyvavo.

Astai Juknienei prieš paskutinį etapą iki ketvirtoje prizinėje vietoje (moterų tarpe) esančios Viktorijos Jasiūnaitės trūko tik 9 taškų ir paskutinio etapo metu būtų buvę visai realu panaikinti šį deficitą. Deja Astos paskutiniame etape taip pat nebuvo.
 
Šių metų čempionatas "Trasalis 2014" pasižymėjo dalyvių gausa. Viso dalyvavo 51 žaidėjas ir tai didžiausias dalyvių skaičius nuo 2009 m. kai Trasalyje pirmą kartą buvo suorganizuotas reguliarusis čempionatas. Trakai, Vilnius, Lentvaris, Elektrėnai, Žiežmariai, Kaunas, Jonava, Kaišiadorys - tai miestai iš kurių buvo atvykę smiginio žaidėjai į šiemetinį Trasalį.


Čempionato organizatoriai dėkoja visiems dalyviams ir kviečia visus ( ne tik prizininkus) gruodžio 23 d. 17 val. atvykti į Trasalio boulingo klubą kur vyks sezono uždarymo šventė ir bus apdovanoti nugalėtojai bei pasiekimų autoriai. Nugalėtojų laukia taurės, medaliai, Trasalio prizai, o visų susirinkusių vaišės ir šventinis turnyras kurio formatas bus paskelbtas vietoje. Tad su gera nuotaika nepamirštame ir strėlių!

Nuoširdžiai dėkojame SPA centrui "Trasalis" už suteiktas patalpas, prizus ir kantrybę :).

Smiginio čempionato "Trasalis 2014" nugalėtojai ir geriausių pasiekimų autoriai

Pagrindinio reitingo nugalėtojai:
  1. Gintaris Armalis
  2. Mindaugas Skarbalius
  3. Vilma Armalienė
  4. Darius Brokartas
Geriausios moterys:
  1. Vilma Armalienė
  2. Marija Sologubaitė
  3. Jekaterina Kuškova
  4. Viktorija Jasiūnaitė
Geriausi žaidėjai jaunimo tarpe:
  1. Ugnius Jankūnas
  2. Jevgenij Novikov
  3. Marija Sologubaitė
  4. Jekaterina Kuškova
Trumpiausias legas - 11 strėle
Gintaras Tumėnas

MAX uždarymas -  nuo 167
Mindaugas Skarbalius

Daugiausia 180 - 26 kartai
Gintaris Armalis

Daugiausia uždarymų per "Bulių" - 27 kartai
Gintaris Armalis


P.s.: Laukiami pasiūlymai dėl 2015 m. čempionato formato.