2009 m. kovo 19 d., ketvirtadienis

Trakų pilies taurė 2009: Trakuose liko 3 sidabro medaliai

Po tradicinio tarptautinio smiginio turnyro "Trakų pilies taurė 2009" trakiečiai pasiliko 3 sidabro spalvos medalius. Štai kaip šie gražuoliai atrodo:

Photobucket

Vieną medalį gavo Gintaris Armalis. Jis poroje su Dariumi Labanausku po atkaklios ir gražios kovos finale užėmė antrąją vietą:

Photobucket

Štai kaip gražiai finalinę dvikovą Darts.lt puslapyje aprašo Gintaras:
Tada atėjo laikas paskutiniajam 2009 m. Lietuvos Tūkstantmečio "Trakų pilies" taurės mūšiui (pagal atkaklumą kitaip ir nepavadintum) vyrų dvejetų finalui, kuriame jau treti metai iš eilės "santykius aiškinasi" 2007m. laimėtojai Gintaris Armalis ir Darius Labanauskas su 2008m. laimėtojais Tomu Šakiu ir Gintaru Nagevičiumi. I legas "į vienus vartus" Gintaris ir Darius pirmauja 1:0. Eilė Tomui su Gintaru ir jau 3:1 jų naudai. Tada Gintaris ir Darius įjungia "kosminę" pavarą ir jų legai sutrumpėja iki rekordinių per abi dienas..., bet dar Tomą su Gintaru gelbsti "fantastiniai" uždarymai, padedantys dar pirmauti 4:3. VIII-as legas-Tomas palieka Gintarui 40. Dariui likę 80: pirmas metimas į 5, antras į..."žalią" buliaus akį ir strėlė visiškai užstoja "raudoną" 50-uką,žaidėjas nueiną net metrą į šoną ir... Gintaras su Tomu netiki savo akim - Darius pataiko! Negana to, lemiamame lege centruojant, Tomas pataiko į "žalią", bet antrasis priešininkas Gintaris vėl "šauna buliui į raudoną akį".
FINALAS, IX legas: Tomas neuždaro 32-jų, 16-os... Dariui likę 88: 1 strėlė į 20, antra į 18, salėje mirtina tyla, metimas. Strėlė - "buliaus akyje"! Stop! Reikėjo į raudoną, o ji "paklydėlė" įsmigo šalia. Nepavyko Dariui pakartoti VIII-o lego užbaigimo. Gintarui prireikė 2-jų metimų ir Tomas Šakys-Gintaras Nagevičius - čempionai, Gintaris Armalis-Darius Labanauskas - antri, finalininkų net strėlytės vidurkiai vienodi - 24,36.

Dar dviem sidabro medaliais, finale pralošusios stipriai žaidžiusioms latvėms I.Brikmanei-Buklovskai ir N.Zelenikai, pasipuošė Renata Kviklienė ir Ramutė Kontorovičienė:

Photobucket

Dideli sveikinimai ir ovacijos mūsų nugalėtojams. Šaunuoliai!

Nuotraukos iš turnyro po šia NUORODA

Foto autoriai: Darius Kairaitis, Rimas Želvys, Artūras Kontorovičius

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą