2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

Trakų rajono seniūnijų žiemos sporto šventė 2013





Vasario 23 dieną vyks Trakų rajono seniūnijų žiemos sporto šventė 2013. Pagrindinės varžybos – stalo tenisas, smiginis, šaškės bei pramoginės rungtys: kūjo laikymas, rankos lenkimas, virvės traukimas – vyks Trakų kultūros rūnuose ir jų prieigose. Tinklinio varžybos – Vytauto Dižiojo gimnazijos sporto salėje, slidinėjimas – Varnikų miške, o poledinės žūklės varžybos – ant Totoriškių ežero ledo.

Trakų rajono seniūnijų žiemos sporto šventės vyksta jau daugelį metų, bet, mūsų manymų, jų formatas paseno, neatspindi šiuolaikinių reikalavimų ir nepritraukia žiūrovų. Todėl šiais metais įtraukėme žymiai daugiau rungčių, taip pat ir pramoginių. Varžybų metu vyks amatininkų mugė, gros nuotaikinga muzika, bus verdama kareiviška košė, kuria bus vaišinami ne tik varžybų dalyviai, bet ir visi norintys. Be to, rengiamės seniūnams, atlydėjusiems savo komadas, surengti dvikovės varžybas.

Ateityje ketiname šią šventę paversti tikra seniūnijų sporto, dainų, netradicinių amatų, kapelų švente. Tikimės, kad šis blynas neprisvils, o su kiekvienais metais įgis augiau priedų. Nugalėtojų ir prizininkų laukia ne tik diplomai, medaliai, bet ir vertingi prizai.

Iš anksto dėkojame Trakų rajono savivaldybei, Trakų kultūros rūmams, seniūnams, sporto organizatoriams, sportininkams, Trakų krašto vietos veiklos grupei, Trakų jaunimo turizmo ir laisvalaikio centrui, Vytauto Didžiojo gimnazijai ir, aišku, žiūrovams, kurie ateis pasigrožėti varžybomis, o gal ir išbandys savo jėgas.

Trakų rajono kūno kultūros ir sporto centro informacija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą