2010 m. birželio 22 d., antradienis

LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė smigininkėms iš Trakų įteikė taurę

LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė teikia taurę Eglei Kairaitytei

Birželio 19 dieną Vilniaus Vingio stadione vyko 2009-2010 m. m. penktojo Lietuvos mokinių olimpinio festivalio baigiamoji šventė. Festivalio globėja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Festivalyje dalyvavo 58 savivaldybės, apie 200 tūkstančių mokinių iš 1092 mokyklų. Festivalio programoje mokiniai rungtyniavo 23 sporto šakose, tarp kurių buvo ir smiginis. Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos moksleivės Eglė Kairaitytė porojoe su Kotryna Visockyte Lietuvos mokinių olimpinio festivalio smiginio finalinėse varžybose užėmė 2 vietą.

 LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė taures teikė smigininkėms

Atsitiktinumas ar ne, bet Lietuvos mokinių olimpinio festivalio nugalėtojų apdovanojimo metu LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė taures teikė tik smigininkėms :). Iš prezidentės rankų taurę už 2 vietą gavo ir trakietė dvejeto kapitonė Eglė Kairaitytė :)

Gal Grybauskaitė taip pat mėto strėlytes ir jos poilsio kambaryje kabo smiginio lenta? O gal simpatijos smiginiui privertė pasirinkti būtent šios sporto šakos nugalėtojų apdovanojimą? Kaip ten bebūtų vis tiek yra malonu kai LR Prezidentė rankose laiko būtent smiginio trofėjų :)

Į šventę merginas atlydėjo Trakų Vytauto Dižiojo gimnazijos mokytojas Darius Brokartas bei Eglės tėtis ir treneris :) Darius Kairaitis.

Iš kairės: Eglė Kairaitytė, Darius Brokartas, Kotryna Visockytė su iškovota taure ir prizais

Nuotraukų albumas:


Nuotraukų autorius Darius Kairaitis (be autoriaus sutikimo kopijuoti nuotraukas draudžiama!)

2 komentarai:

  1. Kaip smagu, kad ir prezidentė atvyksta į tokias šventes. O smiginis darosi vis populiaresnė sporto šaka. Mano namuose turbūt taip pat netrukus atsiras smiginio lenta

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip smagu, kad ir prezidentė atvyksta į tokias šventes. O smiginis darosi vis populiaresnė sporto šaka. Mano namuose turbūt taip pat netrukus atsiras smiginio lenta

    AtsakytiPanaikinti