2010 m. gruodžio 22 d., trečiadienis

2010 m. sezono uždarymo šventė

 (Sezono uždarymo šventės dalyviai: iš kairės stovi O. Zaveckis, A. Kerinas, V. Zaveckaja, K. Ramanauskas, R. Kontorovičienė, A. Kontorovičius, E. Kairaitytė, D. Brokartas, A. Valikonis; iš kairės tupi (guli) D. Kairaitis, D. Žuromskas (guli), V. Armalienė, G. Armalis)

2010 metais Trakuose, Trasalyje vyko klasikinio smiginio čempionatas "Trasalis 2010". Nuo 2010 m. sausio 5 d. iki 2010 m. gruodžio 14 d. buvo sužaisti 37 etapai. Jeigu vieno etapo 5 val. (vidutiniškai tiek laiko užtrukdavo vieno etapo kovos) padaugintume iš 37 (metų etapų skaičius) gautume skaičių lygų 185 - tai skaičius valandų praleistų Trasalyje prie darts lentų :).

 (Klubo prezidentas Kęstutis Ramanauskas (pirmas iš kairės) sveikina nugalėtojus. Iš kairės jo kalbos klauso R. Kontorovičienė, V. Armalienė, G. Armalis)

Per 2010 m. buvo visko: ir ginčų, ir barnių, ir svečių iš Vilniaus (Legiono ir Apuoko, ačiū jiems:), įspūdingų uždarymų, netikėtų pergalių ir pralošimų. Bet labiausiai džiugino tai, kad smiginio varžybos Trakuose buvo lankomos ir laukiamos:).

Ypatingas dėkui UAB "Trasalis" direktoriui Justinui Jasukaičiui už sudarytas puikias sąlygas varžyboms ir treniruotėms, bei už puikius prizus; ypatingas dėkui klubo prezidentui Kęstučiui Ramanauskui už organizacinius rūpesčius; ypatingas dėkui Gintariui ir Vilmai Armaliams už vertingas konsultacijas bei patarimus ir svarią organizacinę pagalbą.

Taip pat dėkui lentvariečiams Olegui ir Vitalijai Zaveckiams (tėčiui su dukra) įsiliejusiems į mūsų kolektyvą; dėkui vieviečiui ir elektrėniečiui Viktorui Neliubinui ir Rimui Jončiui drebinusiems lyderių lentyną; dėkui Arijui Valikoniui sugrįžusiam prie lentos su perspektyva ateinančiais metais pakliūti tarp prizininkų; dėkui Renatai Kviklienei ir Ramutei Kontorovičienei už moterišką kartais vyrus nugalintį azartą; dėkui smalsiems trakiečiams Algirdui Bedorfui ir Rimui Pužui išbandžiusiems darts sporto malonumus; dėkui Dariui Brokartui už neblėstantį norą kovoti net ir gimus sūneliui; dėkui klubo prezidentui Kęstučiui Ramanauskui kuris net ir nuo kylančio karjeros eskalatoriaus į visus žiūrėjo iš apačios ir su pagarba; dėkui Artūrui Kontorovičiui privertusiam pasitempti nevieną žaidėją; dėkui Dariui Žuromskui kuriam grįžimas į Lietuvą asocijavosi su grįžimu prie lentos iš kart po žmonos; dėkui Kęstučiui Garalevičiui iš už jūrų marių su seile burnoje sekusiam mūsų kovas; dėkui moksleivėms, jau minėtai, Vitalijai Zaveckajai, taip pat Eglei Kairaitytei ir Kotrynai Visockytei už dalyvavimą, azartą ir didelį norą užsidaryti pirmoms; dėkui perspektyviam Andrejui Kerinui įnešusiam naujo vėjo ir minčių; dėkui visiems čempionato svečiams iš Vilniaus savo dalyvavimu įnešusiems intrigos į kovas.

O dabar prizininkai ir pasiekimų autoriai: 

 (Iš kairės čempionato nugalėtojai: A. Kontorovičius (III vieta), V. Armalienė (IV vieta), G. Armalis (I vieta), D. Kairaitis (II vieta))

I vieta ir daugiausia sumestų 180 taškų (14 kartų) - Gintaris Armalis.
II vieta ir didžiausias uždarymas (nuo 160) - Darius Kairaitis.
III vieta - Artūras Kontorovičius.
IV vieta ir geriausia tarp moterų - Vilma Armalienė.

Trumpiausias legas (13 str.) - Rimas Želvys.
Daugiausia uždarymų per BULL (7 kartai) - Darius Brokartas.

O štai čia mūsų be galo skanus šventės tortas:


1 komentaras:

  1. Dėkoju Dariau už dėkojimus, puikus buvo sezonas... iš uždarymo greičiausiai laiku muilą nešiau, nes mano manymų mes tik burbulus leidom ir nieko konkretaus nepriimėme, nieko susitiksim sausio 4d. ir žaisdami sutvarkysim reikalus. Sveikinu visus su artėjančiom šventėm.
    P.S Žurai - atsiusk receptą... AČIŪ...

    AtsakytiPanaikinti